Гройсман йде у відставку

2
-4
Гройсман йде у відставку
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ухвалив рішення подати у відставку з посади глави уряду одразу після проведення чергового засідання Кабінету міністрів у середу, 22 травня.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав на брифінгу у Кабінеті міністрів.

Гройсман нагадав, що у зверненні до українського народу після інавгурації президент України Володимир Зеленський запропонував чинному складу уряду подати у відставку.

«Я думаю, що ви всі розумієте, що уряд складає повноваження перед новообраною Верховною Радою, а не перед новообраним президентом. Але, разом з тим, я прийняв для себе рішення подати у відставку одразу після проведення в середу чергового засідання уряду», - сказав він.

За словами Гройсмана, новий президент взяв на себе всю відповідальність перед загрозами в майбутньому, які є на порядку денному.

«Після того, як був обраний новий президент, я сказав, що усвідомлюю ті виклики і можливі загрози, які стоять у майбутньому. Я запропонував президенту, парламенту, щоб ми спільно сформували новий порядок денний і дуже швидко почали приймати рішення, які зроблять Україну сильнішою. Президент обрав інший шлях. І, я вважаю, що він сьогодні своєю заявою взяв на себе всю відповідальність перед тими загрозами в майбутньому, які є на порядку денному», - додав Гройсман.

Нагадаємо, Гройсман був призначений главою уряду 14 квітня 2016 року. Раніше він неодноразово заявляв, що планує брати участь у парламентських виборах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
біжать щурі
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень аккуратно . В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам выбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/prozhitkovij-minimum-z-1-lyutogo-2018-roku.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/rozmir-alimentiv-na-ditinu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/virobnichij-kalendar-na-serpen-2018-rik-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/
https://sylnaukraina.com.ua/prognoz/prognoz-pogody/prognoz-pogodi-u-lvovi-na-2019-rik.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні