--> «Супер літній табір» – яскрава розважальна програма для дітей у «Промені»* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Супер літній табір» – яскрава розважальна програма для дітей у «Промені»*

0
-3
«Супер літній табір» – яскрава розважальна програма для дітей у «Промені»*
У дитячому розважальному комплексі «Смугастий носоріг» розпочали запис на розважальну програму «Супер літній табір: подорож світами».

Не змінним залишається триразове харчування від дитячого кафе «Чорничне», графік роботи табору та обов'язковий попередній запис. Тривалість однієї зміни – 5 днів, з 9:00 до 18:00. Цього року організатори змінили тематику та збільшили список розважальних послуг. Відомо, що буде 3 розважальні програми – «Америка», «Африка» та «Європа», які будуть відрізнятись тематично та чергуватись протягом літа. Заплановані щоденні прогулянки та розваги від РЦ «Промінь»: ігри в боулінг, похід в кіно, кулінарний та творчі майстер-класи, екскурсія розважальним центром «Промінь», уроки англійської мови і розваги від ігрової зони «Play Hall» та ДРК «Смугастий носоріг».

Вартість зміни 1800 грн. Рекомендований вік дітей від 6 років. Запис проводиться у адміністраторів комплексу за наявності медичної довідки про стан здоров'я дитини.
Детальна інформація та попередня бронь місця за телефоном +380 (66) 755 07 57.
Адреса: Адреса: 1-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні