--> На Волині відкрили кримінальну справу на «жек» через прибирання | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині відкрили кримінальну справу на «жек» через прибирання

0
-6
На Волині відкрили кримінальну справу на «жек» через прибирання
У Ковелі прокуратура розслідує надання комунальним підприємством послуг з прибирання.

Про це повідомляє "Район.Ковель."

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду.

У клопотанні до суду прокурор Ковельської місцевої прокуратури Надія Романюк зазначила, що слідству необхідно дослідити договори про надання послуг з прибирання та підмітання вулиць міста, які були укладені та діяли упродовж 2018-2019 років, документацію щодо виконання таких робіт (договори підряду тощо), акти приймання-передачі робіт, табелі відпрацьованого робочого часу працівниками РЖКП № 1 та інші документи.

Прокурор просила надати дозвіл на вилучення у ремонтному житлово-комунальному підприємстві, яким керує Віктор Солов’янчук, вищевказаної документації у рамках кримінального провадження № 42019031110000025 від 2 травня 2019 року, відкритого за ч. 3 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб), що караються обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Петро Бойчук задовольнив клопотання прокурора.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні