--> На Волині у депутата облради хотіли вкрасти авто | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині у депутата облради хотіли вкрасти авто

0
-3
На Волині у депутата облради хотіли вкрасти авто
У Камені-Каширському невідомий хотів викрасти авто з подвір'я 47-річного депутата облради.

Подія трапилась сьогодні вранці 20 травня, повідомляє прес-служба поліції Волинської обалсті.

Невідомий чоловік погрожуючи предметом, схожим на пістолет, намагався викрасти автомобіль.

Про подію поліцію по сьомій годині ранку повідомив господар. На місце одразу ж виїхали керівництво поліції області, місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак, правопорушник не зумів виїхати з двора обійстя й втік. Заявник та члени родини не постраждали.

Поліцейські ввели в дію операцію «Сирена». Проводяться всі необхідні заходи з метою встановлення осіб причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності. В ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння.

Санкція цієї статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні