У Луцьку обрали короля та королеву ЛНТУ. ФОТО

0
-5
У Луцьку обрали короля та королеву ЛНТУ. ФОТО
У Луцьку відбувся конкурс «Король та Королева Луцького НТУ».

Цьогоріч глядачів та учасників дійства «Король та Королева Луцького НТУ» вирішили здивувати тим, що продали на аукціоні одне з місць у складі журі, повідомляє ІА Волинські новини.

Зокрема, впродовж дійства учасники розважали глядачів різноманітними талантами: озвучували мультики, збирали Кубика Рубіка за 15 секунд, театром тіней і танцями у різних стилях. Відтак, королем «політеху» став Дмитро Савчук, а королевою – Оксана Цвид.

Масштабний захід відбувся 17 травня у Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

Так, у конкурсі брало участь 8 пар учасників. Цікаво, що офіційного початку дійства глядачів на потрібний настрій налаштовувала учасниця «Голосу країни» Катерина Гулюк, виконавши запальні хіти. А вже згодом на сцену вийшли ведучі, які представивши членів журі, вирішили…продати на аукціоні одне місце у складі суддів. Щасливчиком став Олег, який виграв аукціон, поставивши 700 гривень.

Потому на сцену вишли і самі учасники конкурсу, а опісля було оголошене відеопредставлення, в якому кожен з конкурсантів мав лише хвилину, аби показати себе та усю свою креативність. Одні учасники хотіли представити себе у серйозній формі, натомість інші зробили своє відео зовсім жартівливим.

Наступним конкурсом стало костюмоване дефіле, в якому кожен з учасників переодягався у героїв диснеївських мультфільмів, а згодом вже відповідав на питання інтелектуального конкурсу також диснеївської тематики.

Чи не найочікуванішим був конкурс талантів, і учасники не підвели, зробивши цей конкурс найвидовищнішим. Зокрема, претенденти на титули танцювали тверк та східні танці, озвучували мультики, показували театр тіней, збирали Кубик Рубіка за 15 секунд, співали і танцювали. Ну а найбільше оплесків зірвали номер лжефокусника, який завдяки акторській майстерності робив очевидні «фокуси», чим викликав сміх в залі, а також танцювальна сцена з фільму «Маска».

Опісля привітального слова нарешті настала черга нагородження, відтак Містером глядацьких симпатій став Дмитро Савчук, Міс глядацьких симпатій – Юлія Шумик. Ну а Королем та Королевою ЛНТУ стали той же Дмитро Савчук та Оксана Цвид.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні