Кіркоров може стати президентом

0
2
Кіркоров може стати президентом
Філіпа Кіркокова можуть обрати президентом Євробачення.

Про це пише РБК Україна, посилаючись на російські ЗМІ.

Таке можливе, якщо після виборів до Європарламенту 25 травня мандати отримає латвійська партія «Нова згода».

Справа в тому, що вона офіційно висунула на посаду голови міжнародного пісенного конкурсу кандидатуру росіянина Вадима Манукяна - члена експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі РФ - який вже пообіцяв передати пост «королю російської поп-музики».

Так він відреагував на заяву скандальної української співачки Ані Лорак про те, що Кіркоров «ідеально» підійшов би на посаду президента Євробачення. Манукян заявив, що солідарний з Лорак у цьому питанні, однак існує офіційна процедура, і розповів про внесення своєї кандидатури латвійською партією на цей пост.

«З першого дня мого висунення я кажу про те, що бачу своїм заступником тільки Філіпа Кіркорова, бо саме ця людина для мене є символом Євробачення не тільки в Росії, але і в світі», - заявив він.

При цьому Манукян готовий «заради спільної справи» поступитися постом президента Євробачення Кіркорову, якщо його кандидатуру затвердять після 25 травня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні