--> Депутат хоче знати, чому через Волинь курсують російські вагони | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Депутат хоче знати, чому через Волинь курсують російські вагони

1
-6
Депутат хоче знати, чому через Волинь курсують російські вагони
Депутат Волинської обласної ради від «УКРОПу» В’ячеслав Рубльов просить управління СБУ у Волинській області перевірити, звідки в області з’явилися російські вагони із вугіллям та цистерни з газом.

Відповідний запит депутат оголосив на сесії Волинської обласної ради 16 травня, інформує прес-служба Волинського «УКРОПу».

За словами депутата, у квітні цього року на території області очевидці зафіксували переміщення вагонів, навантажених вугіллям із маркуванням «РЖД» (Російскіє желєзниє дорогі). Також у квітні цього року на Волині помітили понад 60 цистерн газу із маркуванням російської компанії «Сібур Холдинг».

«Скидається на те, що поки прості українці воюють із російськими найманцями, певні можновладці, які декларують припинення торгівельних відносин з країною-агресором, продовжують заробляти гроші», – зазначає депутат.

Він просить провести перевірку цих фактів та з’ясувати, кому належать вагони із вугіллям та цистерни з газом, як вони потрапили на територію України та хто відповідатиме за торгівлю на крові.

Депутати запит підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гроші не пахнуть!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні