Смакувати улюбленими стравами у Луцьку можна не виходячи з дому та офісу*

0
6
Смакувати улюбленими стравами у Луцьку можна не виходячи з дому та офісу*
Чимало лучан вже оцінили доставку страв з броварні «Карабас Барабас». Замовити усі позиції з меню можна просто зателефонувавши у заклад.

Часто нам бракує часу на яксне харчування, але не варто забувати, що і від цього залежить усе: здоров’я, працездатність, й, навіть настрій. Тому дбати про те, що і коли споживаєш – варто. Однак тепер це стало набагато простіше, адже улюблені та корисні страви можна замовити у броварні «Карабас Барабас».

До слова, нещодавно у закладі оновили меню. Тож тепер можна скуштувати ще більше ексклюзивних страв. Готують у Карабасі смаколики української та європейської кухні.
Тут можна замовити пиво власного виробництва та закуски на компанію, скажімо, якщо ви плануєте подивитися футбол з друзями.

Звісно, є й бізнес-ланчі, тож для тих, хто не має бажання, або ж часу виходити у погану погоду надвір – це чудовий варіант.

При замовленні від 100 гривень доставка по Луцьку – безкоштовна. Окрім того, є чимало й інших переваг. Так, якщо ваш чек становить 350 гривень – броварня дарує літр крафтового пива, а при замовленні від 500 – 2 літри. Отримати безкоштовно пиво власного виробництва можна й при замовленні трьох піц.

Переглянути меню можна на сайті https://karabasbarabas.com.ua/ броварні «Карабас Барабас», а замовити страви за телефоном: 066 600 400 2.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні