На Волині очікують підйом рівня води у річках

0
-1
На Волині очікують підйом рівня води у річках
На Волині внаслідок очікуваних значних та сильних дощів, очікуються підйоми рівнів води

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Волинській області.

16 травня - на річках Закарпаття на 0,3-1,0 м, у нижніх течіях до 1,5 м; на малих водотоках - швидкоплинне пiдвищення рiвнiв води на 0,5-1,0 м;

16-17 травня - на річках басейнів Сяну, Днiстра (Львiвська, Iвано-Франкiвська обл.) на 0,2-1,0 м; на рiчках басейнiв Прута, Сiреті на 0,3-1,3 м. Підйоми рівнів води відбуватимуться без негативних наслідків.

16 - 18 травня - на рiчках басейнів Захiдного Бугу (Львiвська, Волинська обл.), Прип'ятi (Волинська, Рівненська, Хмельницька, Житомирська обл.), Ужа, Тетерева (Житомирська, Київська обл.) на 0,1 - 0,5 м; на рiчцi Стир, нижче Хрiнницького водосховища, на 0,2-0,8 м, на окремих ділянках річок - подальше затоплення заплав, можливе часткове затоплення сільськогосподарських угiдь.

У Карпатському регіоні, у мiсцях проходження сильних злив, можливе формування значного схилового, місцевого стоку та утворення невеликих локальних селевих потоків.

16-17 травня на рiчках басейнів Прип'ятi, Ужа і Тетерева очiкується продовження пiдйому рiвнiв води на 0,1-0,3 м; на рiчцi Стир, нижче Хрiнницького водосховища, на 0,2-0,8 м над рiвнями на 08 год. 14 травня. На окремих дiлянках рiчок - вихід води на заплаву, подальше її затоплення, можливе часткове затоплення сільсько-господарських угiдь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні