Земельну ділянку на Електроапаратній у Луцьку хочуть віддати під СТО

0
-2
Земельну ділянку на Електроапаратній у Луцьку хочуть віддати під СТО
Депутати Луцької міської ради переглянули рішення, ухвалене на останній сесії, щодо надання договору оренди на земельну ділянку приватному підприємству «Транс-Атлас», яке займається ремонтом автомобілів.

Про це стало відомо, 15 травня, під час виїзної постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру,– повідомляє ІА "Волинські новини".

На минулій сесії луцькі депутати не погодили проект рішення щодо надання договору оренди ПП «Атлас-Трейд» на земельну ділянку, розташовану на вулиці Кільцевій, 1 (кінець Електроапаратної).
Однак, члени земельної комісії Луцької міськради вирішили оцінити реальний стан цієї території, і ще раз переглянути спірне рішення.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, станом на сьогодні, земельна ділянка, площею 0,6241 гектари, що розташована на вулиці Кільцевій, заросла зіллям та чагарником, й перебуває у занедбаному стані.

«На мою думку, суб’єкту господарювання необхідно все ж надати дозвіл на оформлення оренди цього земельного наділу, оскільки власники майна підготували й мають усі необхідні, згідно із чинним законодавством, документи. Ми п’ять разів протягом трьох каденцій виставляли цю ділянку на аукціон, і ніхто не виявив бажання нею опікуватися. Тому ми двічі переробляли всі документи і оцінку. Тому, вважаю, що підприємству, як платнику оренди, потрібно дозволити й надалі орендувати цю площу та користуватися нею», - наголосив Сергій Шабала, й запропонував обранцям громади рекомендувати суб’єкту господарювання подати до ЦНАПу повторно документи, необхідні для отримання договору-оренди земельного наділу.

Ініціативу підтримав й голова земельної комісії Олександр Козлюк.

За його словами під час сесійного засідання депутати ухвалили рішення додатково вивчити це питання, позаяк окремі обранці громади зацікавились, що це за земельна ділянка, де саме вона розташована і в якому стані. Саме тому не всі проголосували «за», тож питання рекомендували зняти з порядку денного на довивчення.
"Сьогодні ми виїхали на місце, побачили все на власні очі. На мою думку, суб’єкту господарювання варто надати цю землю в оренду, аби люди могли навести на ній порядок і виконувати свою роботу», - зазначив очільник земельної комісії.

Зваживши всі «за» і «проти», депутати рекомендували підприємству повторно подати документи на розгляд до ЦНАПу. Опісля питання знову розглядатимуть під час засідання профільної комісії, а вже потім – на сесії міськради.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні