На Волині шахраї видурюють гроші у підприємців

0
-5
На Волині шахраї видурюють гроші у підприємців
Фіскали Рожищенського району повідомляють, що шахраї видурюють гроші у підприємців. Шахраї за допомогою телефонних дзвінків вводять людей в оману.

Про це повідомляє "Район. Бізнес".

«Шахраї знову намагаються видурити кошти з підприємців і підприємств нашого району від мого імені», – повідомив начальник відділу ювенальної юстиції Сергій Самчук у "Фейсбуці".

«Схема стара – телефонують, «їздять по вухах», скидають номери карток куди перераховувати гроші. Минулого разу розслідування аналогічної ситуації привело нас до Червоноградської тюрми, де люди мають купу часу, щоб телефонувати і шукати найбільш довірливих бізнесменів, щоб «розвести».

Будьте уважні і не піддавайтесь на провокації, я ні в кого нічого не просив, як і інші працівники податкової служби району. Про такі дзвінки найкраще повідомляти поліцію. Прохання максимально поширити інформацію, щоб ніхто не постраждав від злодіїв», – зазначив Сергій Самчук у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні