У Луцьку зникне 83 зупинки. СПИСОК ВУЛИЦЬ

12
60
У Луцьку зникне 83 зупинки. СПИСОК ВУЛИЦЬ
В обласному центрі Волині хочуть ліквідувати відразу 83 зупинки.

Про це стало відомо у середу, 15 травня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, у проекті рішення йдеться про те, що управління транспорту та зв'язку пропонує ліквідувати зупинки в місті.

Генеральний директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц зазначив, що підприємство зацікавлене в ліквідації цих зупинок.

«Бо в нас дуже багато зупинок на вимогу, на яких стоїть чи виходить тільки одна людина. Візьмемо для порівняння зупинки біля СБУ, меморіалу і історичного факультету. Перебуваючи на зупинці біля СБУ добре видно зупинку біля меморіалу, а звідти – біля історичного», – пояснив Пуц.

Члени виконавчого комітету Луцькради підтримали цей проект рішення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
60

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На пр. Молоді 4 та 11 завжди є люди на зупинках. Навіщо їх анульовувати?
Відповісти
Між зупинками як мінімум потрібно робити 500 метрів!
Відповісти
Завжди були і нікому не заважали. З якою метою це робиться?
Відповісти
Напевно, щоб почали рухатись ножками
Відповісти
З багатьох причин. По-перше:зношуються гальмівні протектори коліс(при часті зупинків); двері, які працюють на гідравлічному механізмі також зношуються. По-друге: мала кількість пасажирів на зупинці вимогу( один чи двоє), а буває що деякі не бажають пройти пішки вждовж 200-300 метрів до місце наступної зупинки. По третє: це людський фактор - психологічний тиск водіїв через часті звернення на оплату проїзду, що відволікає під час руху і затори що також змушує водієві збільшувати швидкість в дорозі, щоб вчасно прибути на місце прибуття за графіком.
Відповісти
Основною причиною "зникнення" (так назвали, ніби це стихійна подія, а не запланована "розумниками") це те, що перевізники/водії бачиш-но мають малий навар, а тут ще зупинятись "лишній раз" їм, царям потрібно... Напроти Троянди була зупинка (по Соборності) але вона, бачиш-но, комусь заважала. Раніше можна було вийти на неї і захопити і мати можливість доїхати до роботи (маршрутами 19, 23, 24 і 12) тепер щоб так зробити треба пердолити мало не до Північного ринку. Це не було б великою проблемою, якби не було тотальним свавіллям перевізників, коли маршрутки не їздять по графіку і знімають маршрути. Маршрути 19, 23, 24 разом їздять з такою ж частотою, як маршрут 12. От і гадай куди пердолити, щоб доїхати до роботи. Що для одних маршруток йти до зупинки півкілометра, що до іншої, а до загальної іще далі. Мало того, 23 маршрут вже взагалі не їздить навіть до КРЗ. У кожен четвер авторинок, що ні доїхати ні дойти...
Тут ще довго можна розповідати про це все, а вони ще й з зупинками граються, не награються. Немає що їм робити... Займіться чимось корисним, зремонтуйте дороги, бо багато з них ще за радянських часів не бачили свіжого асфальту... Авторинок організовувати є як, а дорогу постелити нема як. А на Молоді в дворах взагалі грунтова дорога, яка колись була асфальтом. То вони замість поремонтувати її позабирали смітники, бо заїхати забрати сміття нема як. Вантажівка дном шкребе по ямах. Ганьба!!!
Відповісти
Скоро всі пересядемо на велосипеди...
Відповісти
Колись були "Експреси", які зупинялися на основних зупинках. Були не по 5, а по 10коп, але доїхати було швидше.
Відповісти
інформація стосується тролейбусних, чи маршрутних зупинок також? наприклад, на Рівненській 1 ніколи не зупиняються тролейбуси, проте, багацько людей сідає в маршрутне таксі.
Відповісти
З деякими згідна. Але є такі які необхідні. І так не зупиняються без вимоги зміст такого нововедення? Ціну не забудьте ще підняти ми ж усе як для людей )))))
Відповісти
ВСЕ РОБИТЬСЯ ДЛЯ,,БЛАГА,, НАРОДУ!
Відповісти
Зупинка на Конякіна біля заправки ANP( шиномонтажка) кожного дня тут виходило на роботу купа людей і напвпаки…. Бо тут єдиних вхід на вулицю лідавську( м'ясокомбінат) в радіусі колметра. І так були проблеми з відсутність на даному місці переходу. Дякую, тепер проблема пропала, бо замість 200м до переходу і 50м до зупинки потім, стало просто пів кілометра ходьби.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні