У Луцьку відбудеться «Ніч музеїв»

1
-3
У Луцьку відбудеться «Ніч музеїв»
18 травня Художній музей у Луцьку вкотре організовує культурне дійство для шанувальників Міжнародної акції «Ніч музеїв».

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

Цьогоріч для давніх друзів та гостей буде запропоновано цікаву програму особливого концептуального спрямування.

Нагадаємо, десять років поспіль у Шляхетському будиночку, де розташований музей, відбувались неймовірні дійства, спрямовані на відродження й популяризацію культурних надбань України, повернення призабутих імен та яскравих фактів історії.

Велика травнева ніч 2019-го у Художньому музеї Луцька подарує своїм шанувальникам несподівані відкриття та яскраві емоції. Експозиційні зали будуть сповнені прекрасної музики: звучатимуть скрипка, гобой, флейта, фортепіано… Справжнім сюрпризом до Дня професійного музейного свята буде вишуканий концерт одного із найвідоміших вокальних колективів України.

Початок о 20.00 годині.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому ніде не вказано, що вхід на захід можливий лише за запрошеннями?! Ми просто обурені організацією! Прийшли до замку і пішли ні з чим...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні