На Волині зловили злодія, який обікрав гараж

0
-1
На Волині зловили злодія, який обікрав гараж
У Володимирі-Волинському 30-річний чоловік обікрав гараж.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

Про крадіжку поліцію повідомив потерпілий. Уніч на понеділок, 13 травня, правопорушник пошкодив замок дверей гаража, проник до приміщення та викрав велосипед, запчастини до мотоцикла, 30 л. дизельного пального та 15 л. бензину. Сума завданих матеріальних збитків становить понад 9 тис. грн..

Співробітники групи реагування патрульної поліції у співпраці із дільничними офіцерами поліції оперативно встановили, що до вчинення крадіжки причетний раніше судимий 30-річний житель Володимира-Волинського. Викрадене майно вилучили.

«За фактом вчинення крадіжки, поєднаної з проникненням, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Після оголошення волинянину підозри у вчиненні інкримінованого злочину вирішуватиметься питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділу поліції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні