Лучани просять залатати ями. СПИСОК ВУЛИЦЬ

0
5
Лучани просять залатати ями. СПИСОК ВУЛИЦЬ
Лучани просять відремонтувати декілька вулиць в обласному центрі Волині.

Про це стало відомо у вівторок, 14 травня, на оперативній нараді Луцької міської ради.

Зокрема, директорка департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як розповіла, що за період з 8 квітня до 12 травня на службу оперативного реагування надійшло 199 звернень, які стосувалися житлово-комунальної сфери міста.

За її словами, на виконання ЖКП-2 було передано 15 повідомлень; ЖКП-3 – 42, ЖКП-7 – 29; ЖЕК – 8; ЖБК – 26;ЖКП -11 – 9; «М.Ж.К» – 39.

«Зверталися мешканці міста щодо ремонту дорожнього покриття на проїжджих частинах на вулицях Набережній, Теремнівській, Ківерцівській, Мамсурова, ліквідації ям в дворі будинку на Дубнівській», – розповіла посадовиця.

Окрім цього, під час негоди надходили нарікання стосовно протікання покрівель на вулицях Володимирська, Дружби Народів, Яровиця, Чорновола, Молоді, Гордіюк, Соборності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні