На «Авангарді» у Луцьку пройшли спортивні змагання, нагородили кращих

0
-1
На «Авангарді» у Луцьку пройшли спортивні змагання, нагородили кращих
На стадіоні «Авангард» в Луцьку проходили змагання з бігу, спортивної ходьби та метанні ядра і списа.

Про це інформує Департамент сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Змагання відбулися в рамках чемпіонату області серед дорослих, молоді та юніорів та серед осіб з інвалідністю (вади зору, ураження опорно-рухового апарату).

Програма змагань налічувала 16 видів в яких прийняло участь 211 учасників з 15 команд. Крім команд Волинської області було також 4 колективи з Рівненської області. Переможців визначали як в особистому так і командному заліку, який формувався з 10 найкращих результатів.

За підсумками змагань впевнену перемогу здобула команда міста Луцька, набравши 500 залікових балів. Найближчими конкурентами були команди Любешівського району та міста Костопіль.

Переможцями у своїх видах стали Лихач Анжела (400м), Марчук Андрій (спортивна ходьба 5000м), Стороженко Іван (200м), Кальков Дмитро (метання спису), Туревич Анастасія (штовхання ядра). Тажож переможцями в естафеті 4 по 100 м стали жіноча та чоловіча команда міста.

На дистанції 800 метрів приймала участь дворазова чемпіонка Європи Прищепа Наталія з міста Рівне, яка безумовно додала запалу в змаганнях для своїх суперниць.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні