Військові з Литви та США допомогли дитбудинку на Львівщині

0
3
Військові з Литви та США допомогли дитбудинку на Львівщині
Військовослужбовці з Литви та Сполучених Штатів, які проходять тренінги на Яворівському полігоні, відвідали підшефний дитячий будинок у селищі Краковець.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони Олександр Поронюк.

Він зазначив, що іноземні військові надали чергову допомогу дитячому будинку, який працює в статусі навально-реабілітаційного центру. Раніше вони допомогли облаштувати контактну міні-ферму із свійськими тваринами.

Тепер бійці батальйону імені князя Вайдотаса бригади “Залізних Вовків” збройних сил Литви встановили велике дзеркало в залі для занять ритмікою, а на футбольному полі завдяки їм з`явилися нові ворота.

Окрім того, діти отримали від своїх військових друзів іграшки, приладдя та гостинці. А найціннішим подарунком для дітей, зауважив Поронюк, стало живе спілкування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні