Волиняни здобули перемогу на змаганнях із ловлі коропа

0
9
Волиняни здобули перемогу на змаганнях із ловлі коропа
Нещодавно біля сільської водойми у селі Конюхи, що в Локачинському районі Волині, було, як ніколи, гамірно і велелюдно, а ще – надзвичайно драйвово.

Мальовниче водне плесо, площа якого близько 50 гектарів, стало такою собі ареною битви. В маленьке село з’їхались рибалки з усієї області, аби продемонструвати вправність у давньому чоловічому промислі, інформує Район.Локачі.

Аматорські змагання із ловлі коропа під назвою «Конюхи CARP-2019» стартували 1 травня і тривали три дні. Участь у них взяло 11 команд: «Big Carp» (Луцьк), «Карпфішинг Волині» (Нововолинськ), «Марлін» (Луцьк), «КАРП-КЛАССІК» (Володимир-Волинський), «Carp Hunter» (Турійськ), «KARPANA» (Горохів), «Колобок» (Нововолинськ), «CarpTime» (Луцьк), «Обан-на» (Луцьк), «Junior» (Локачі), «Вусатий» (Маньків, Затурці).

Згідно з визначеним регламентом, до складу кожного колективу могло входити від одного до трьох учасників, притім загальна кількість донних вудилищ (тільки на один гачок) – не більше чотирьох. Діяли тут і певні обмеження щодо способу і часу підкормлювання риби, використання додаткових снастей та наживок. Ну і, звичайно ж, головне правило: впіймані трофеї після зважування в обов’язковому порядку спортсмени відпускали назад у водойму.

На березі, який був поділений на командні зони, панували азарт і неймовірна атмосфера. Насолоджуючись прекрасною природою, рибалки цілодобово стежили за своїми снастями. Ночували вони у наметах. Кожна покльовка, а таких у ці погожі дні було немало, збільшувала шанси на перемогу. Риба часто «зривалась» із гачка, та і здобич не завжди попадалась крупна. Але це рибалок-любителів не особливо засмучувало, а швидше навпаки – додавало ще більше адреналіну та інтриги.

Наприкінці третього дня змагань відбулась церемонія нагородження. Приємно, що перше місце здобули жителі Локачинського району Вадим Цаль та Андрій Лавренюк (команда «Вусатий»). Найбільший трофей – короп вагою 4 кілограми, приніс їм перемогу і в номінації «BigFISH» (за що отримали пам’ятну статуетку у вигляді риби). Друге місце (за трофей вагою 2 кілограми) дісталось команді «KARPANA» з Горохівщини.

Кращих рибалок нагороджено грамотами, медалями та кубками, а також подарунками від спонсорів. Син орендаря ставка і безпосередній організатор цих змагань Василь Торчинюк частував усіх смачною рибною юшкою.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні