На фестиваль їжі до Луцька приїде львів’янин, який автостопом дістався Антарктиди

0
-1
На фестиваль їжі до Луцька приїде львів’янин, який автостопом дістався Антарктиди
На спікер-зоні гастрономічного фестивалю Lutsk Food Fest: Гастро-тур виступатиме львів'янин Андрій Мочурад, який став першим українцем, що дістався Антарктиди автостопом.

Виступ Андрія відбудеться у суботу, 11 травня, о 15:00 на території замку Любарта, – повідомляють організатори.

Льв’янин відвідав антарктичну станцію «Академік Вернадський». До Антарктиди хлопець дістався автостопом та попутними кораблями з Аргентини. Загалом українець подолав 14 тисяч кілометрів.

Андрій хоче створити документальний фільм про діяльність українських науковців на південному полюсі. Також мандрівник подав попередню заявку на національний рекорд.

Лучан та гостей міста запрошують відвідати лекцію Андрія Мочурада та з перших вуст дізнатись про таку далеку мандрівку, деталі поїздки, виклики і ризики, найбільш цікаві та особливі моменти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні