Кияни проти будівництва онкоцентру, бо не хочуть «бачити лисих дітей»

1
-4
Кияни проти будівництва онкоцентру, бо не хочуть «бачити лисих дітей»
Жителі одного з мікрорайонів Києва, розташованого біля аеропорту «Жуляни», виступили проти будівництва центру, в якому будуть перебувати онкохворі діти і їхні батьки.

Про це повідомляє «Т1» з посиланням на портал «Reporters.Media».

Для будівництва центру вже виділили ділянку, але місцеве населення не хоче, щоб біля їхніх будинків розташовувався такий центр.

«Коли восени сюди заїхала будівельна техніка, вони прийшли і сказали: «Тут не буде ніяких онкохворих! Ми не дозволимо!»,– пише у своєму «Фейсбуці» журналіст Отар Довженко.

В цьому центрі планують надавати безкоштовне житло сім’ям з дітьми, які приїхали до Києва лікувати онкологічні недуги.

«Ділянку під будівництво вибрали недалеко від Інституту раку – щоб сім’ям не було утомливо добиратися. Найняли адвокатів, перевірили всі документи на землю. І коли на ділянку приїхали будівельники, сусіди перекрили дорогу», – пише він.

Деякі з місцевих жителів заявили, що спорудження центру в їхньому районі позначиться на вартості житла, адже мало хто захоче жити біля лікарні. У коментарях користувачі відзначають, що люди, які виступають проти таких ідей, є в кожному суспільстві.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахах запаніли,ще може пальці віялом розпустять...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні