Волинян просять допомогти дівчинці, у якої виявили пухлину мозку

0
3
Волинян просять допомогти дівчинці, у якої виявили пухлину мозку
У дівчинки Марія Веремчук з села Грабове Шацького району виявили пухлину мозку.

Дитині 1 рік і 10 місяців. Хворобу виявили кілька днів тому. Зараз дівчинка перебуває у Волинській обласній дитячій лікарні. У неї діагностували кістозно-солідний утвір задньої черепної ямки, вторинна внутрішня оклюзійна субкомпенсована гідроцефалія.

Тато дівчинки працює у Шацькому будинку культури,а мама працювала вчителем в Грабівській школі до декрету.

"Це молода сім'я на шляху у якої випало багато випробувань.дідусь Марійки не працює,оскільки має інваліднісь,але старається допомагати своїй сім'ї всім чим може,нн так давно Марійка втратила бабусю,і нещодавно захворіла прабабуся.Мама з татом Марійки дуже чесні,хороші люди,які ніколи не жаліються.І долають усі труднощі разом.Це віруюча сім'я яка постійно відвідує храм.Марійка дуже бажана і довгоочікувана донечка у них.Допоможіть моїй племінниці", - просить тітка Даша Дубина.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні