На подвір'ї депутата Волиньради – вибух

0
7
На подвір'ї депутата Волиньради – вибух
У Камінь-Каширську на подвір’ї депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула на подвір’я будинку предмет, який вибухнув.

Про це повідомляє голова Волинської ОДА Олександр Савченко на сторінці у Фейсбуці.

"Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав", - йдеться в дописі.

"Краяни знають депутата, як чуйну та порядку людину. Мені важко уявити, що подія може бути пов’язана з особистим мотивами.

Враховуючи це, вважаю, що інцидент є або спробою залякати, або спробою розхитати ситуацію в регіоні в час, коли влада в країні переходить від діючого президента до новообраного", - заявив він.

"Закликаю силовиків посилити оперативно-розшукові заходи для розслідування цієї події та превенції подібних виявів у майбутньому.

Волинян закликаю бути пильними, не піддаватися на провокації, та вразі отримання інформації, яка може допомогти слідству невідкладно повідомляти про це правоохоронні органи", - каже Олександр Савченко.

Головне фото ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні