Поліція розслідує обставини смерті засудженого у луцькому СІЗО

0
-2
Поліція розслідує обставини смерті засудженого у луцькому СІЗО
До чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в слідчому ізоляторі помер 44-річний засуджений.

Про це повідомляє прес-служба поліції Волинської області.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ув'язнений, якого вбили у луцькому СІЗО, сидів через наркотики

Повідомлення про смерть засудженого надійшло на лінію служби «102» поліції близько четвертої години ночі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції. Померлий чоловік – уродженець Хмельницької області. З метою остаточного встановлення часу та причин смерті потерпілого тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчі Луцького відділу поліції відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні