Смертельна аварія: на автодорозі Луцьк-Рівне вантажівка переїхала чоловіка

0
-1
Смертельна аварія: на автодорозі Луцьк-Рівне вантажівка переїхала чоловіка
На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» під колесами вантажівки загинув пішохід.

Смертельна ДТП трапилася у понеділок, 6 травня, близько 22 години, повідомляє прес-служба поліції у Рівненській області.

Поліцейські на місці події встановили, що 52-річний рівнянин, водій автомобіля MAN, поблизу селища Клевань скоїв на наїзд на 42-річного жителя села Зоря. Зі слів кермувальника, чоловік перебував на дорозі.

Медики «швидкої», які негайно прибули за викликом, лише констатували смерть пішохода, від отриманих травм він помер на місці події.

У водія вантажівки відібрали зразки крові на предмет визначення сп’яніння, втім за зовнішніми ознаками він був тверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Автомобіль вилучили та помістили на спецмайданчик Рівного.

Фото на головній - ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні