У Карпатах вантажівка з туристами перекинулась в річку: троє загиблих, одну людину шукають

0
4
У Карпатах вантажівка з туристами перекинулась в річку: троє загиблих, одну людину шукають
В Івано-Франківській області вантажівка, яка перевозила понад два десятки туристів, перекинулася в річку Чорний Черемош.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС Івано-Франківської
області.

"У селі Красник Верховинського району вантажний автомобіль, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 метрів", - йдеться у повідомленні.

За попередніми даними ДСНС, в автомобілі перебували 23 особи, з них 14 врятувались самостійно, ще трьох осіб витягнули рятувальники.

Рятувальники врятували 3-х осіб та передали їх медикам, після чого потерпілих доставлено до Верховинської ЦРЛ. На березі річки перебуває 16 осіб, проводиться їх огляд.

Рятувальники за допомогою лебідки від вантажного автомобіля підняли з води пошкоджений автомобіль "ГАЗ-66" на колеса. Виявлено тіла 3-х загиблих. Пошуки ще однієї людини тривають.

До рятувальних робіт від управління ДСНС в області залучено 12 одиниць техніки та 51 чоловік особового складу.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні