--> У водіїв на волинському кордоні виявили заборонені предмети | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У водіїв на волинському кордоні виявили заборонені предмети

0
-3
У водіїв на волинському кордоні виявили заборонені предмети
За минулі вихідні в пункті пропуску «Ягодин» та «Доманове» військовослужбовці Луцького загону спільно з представниками митниці виявили у водіїв чотири ножі, гумові кийки та металеві кайданки.

Про це повідомили на сайті Держприкордонслужби.

Під час огляду втомобілів «Фольксваген» та «Ніссан», в багажних відділеннях серед особистих речей виявлено один багнет-ніж та два ножі. Автівками прямували на в'їзд та виїзд наш співітчизник та поляк. А під час перевірки транспортного засобу «Volkswagen», яким білорус їхав на в’їзд в Україну через пункт пропуску «Доманове», в багажному відділенні виявлено ніж, телескопічний та гумовий кийки і металеві кайданки.

Крім того, троє українців, які прямували через пункти пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська», прихопили з собою гумовий кийок, ніж та пневматичну гвинтівку. Предмети виявили прикордонники Львівського загону.

За усіма випадками направлені повідомлення до Національної поліції.

Ножі, пневматичну гвинтівку та засоби фізичного впливу вилучено встановленим порядком представниками відповідних компетентних органів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні