--> Волинь отримала 69 шкільних автобусів за кошти державного бюджету | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинь отримала 69 шкільних автобусів за кошти державного бюджету

0
-2
Волинь отримала 69 шкільних автобусів за кошти державного бюджету
Завдяки програмі «Шкільний автобус» впродовж останніх трьох років для загальноосвітніх закладів області придбано 69 шкільних автобусів.

Про це повідомляє сайт Волинської обласної державної адміністрації.

Загальна вартість автобусів становить 114 мільйонів гривень.

Зокрема у 2016 році придбали 35 автобусів на суму 55,195 млн грн. У 2017 році – 24 автобуси на суму 40,28 млн грн. А у 2018 році – 10 автобусів на суму 18,48 млн грн. Варто зауважити, що на сьогодні парк шкільних автобусів Волинської області налічує 201 одиницю. Потреба – ще 30.

Держава спрямувала місцевим органам самоврядування в усіх областях 500 мільйонів гривень для закупівлі шкільних автобусів і машин для інклюзивно-ресурсних центрів. З них 325 мільйонів буде використано для купівлі шкільних автобусів, а ще 175 – підуть на придбання спеціальних автомобілів для інклюзивно-ресурсних центрів. Відповідне рішення прийняв Кабінет Міністрів України.

З них для Волинської області передбачено 11,9 мільйонів гривень на шкільні автобуси та 6,4 мільйони – на спеціальні автомобілі для інклюзивних центрів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні