--> Кажуть, вбили: на Волині після бійки помер хлопець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Кажуть, вбили: на Волині після бійки помер хлопець

3
2
Кажуть, вбили: на Волині після бійки помер хлопець
У ніч на четвер, 2 травня, в мережі з’явилася інформація про вбивство молодого хлопця у селі Губин Перший, що в Горохівському районі. Селяни підозрюють, що винних не покарають.

Інформацію про інцидент інтернет-виданню «Волинь24» підтвердив начальник Горохівського відділу поліції Сергій Поторась.

За словами поліцейського, вранці 29 квітня молодий чоловік прийшов додому та відчув себе зле. Рідні викликали швидку допомогу, але реанімувати хлопця не вдалося, по дорозі в лікарню він помер.

Згідно законодавства, у поліції порушили кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Втім, як пояснив Сергій Поторась, це не означає, що хлопця справді вбили. В усякому разі, нині поліція не має жодних підстав це стверджувати.

«Зробили розтин. Очікуємо результати експертизи», – прокоментував Сергій Поторась.

Також він підтвердив, якщо експертиза встановить, що смерть настала внаслідок природних причин – кримінальне провадження закриють. За словами поліцейського, слідів побоїв на потерпілому візуально помітно не було. Також у поліції не розповідають про події, які передували госпіталізації хлопця.

Сільський голова Губина Першого Дмитро Січевський розповів, що напередодні, в ніч на 29 квітня, біля сільського клубу сталася бійка. У ній, ніби то, брав участь і потерпілий. Втім, з ким і що не поділив хлопець сільський голова не коментує.

Разом з тим селяни у соціальних мережах діляться своїми думками щодо трагедії. Зокрема, стало відомо, що померлого звали Микола Кривчук, а його кривдники вже не вперше провокують людей на конфлікти.

«Ця тварюка, яке це зробила, вже не перший раз таке робить... І все сходиться з рук. Як не поб'є до реанімації, то взагалі приб'є», – коментує у Фейсбуці Вікторія Мельничук, двоюрідна сестра померлого.

З власних джерел інтернет-виданню «Волинь24» стало відомо, що ймовірний кривдник Миколи живе неподалік – в селищі Сенкевичівка. За словами місцевих, хлопці, які бачили, що сталося, навряд дадуть свідчення, бо бояться за своє життя.

«Це місцевий «рішалово», який має людей, з якими може вирішити проблеми», – коментує анонімний інсайдер.

Також у редакції «Волинь24» з'явилася копія лікарського свідоцтва про смерть, у якому вбачається, що смерть настала внаслідок випадків ушкодження з невизначеним наміром. Серед травм у потерпілого діагностували набряк головного мозку та легень, перелом кісток основи черепа, закрита тупа черепно-мозкова травма, крововилив у кору головного мозку. Окрім того, в документі вказано, що травма заподіяна на території села Губин Перший.

Наразі невідомо, чи буде достатньо лікарського висновку для продовження досудового розслідування.

Загиблий Микола Кривчук
Загиблий Микола Кривчук


Нагадаємо, у грудні завдяки роботі журналістів інтернет-видання «Волинь24» вдалося відновити розслідування схожої смерті у Рожищі.

Роман Колюхов
Передрук заборонено.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за двадцять хвилин до цього вбивства говорили друзі з ним біля клубу в Губині першому ,де проходила дискотека і цілий вечір був тут,а не в Мирному,його пальнула ,якась тварюка ,і свідкам відомо хто ,чимось і біля машини він впав і всі відразу ,хто були там кинулись його спасати,що й я особисто робила ,потім вже зранку його повезли в лікарню,але не довезли ,через велику кількість травм,несумісних з життям( тріснутий череп ,два крововилива,поломані ребра і вода в легенях) тому він і помер
Відповісти
Як можуть давати свідчення коли вбивця вільно гуляє на волі.Там були діти і підлітки вони бояця.
Відповісти
не адекватні думаєте працівникам поліції можна так просто взяти і позбавити волі людину. нехай би свідки підійши до працівників поліції і їм детально все розказали, що сталось і як події тієї ночі розгортались, яким чином він отримамав травму, і тоді б чоловіка похзбавили волі. Не можна не маючи на те підстав і доказів позбавляти волі людину.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні