Показали відеоролик, на зйомках якого лучанка обморозила собі ноги

0
-7
Показали відеоролик, на зйомках якого лучанка обморозила собі ноги
Опублікували відео, під час зйомок якого лучанка обморозила собі ноги.

Роботу опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці Олександр Слобода.

Арт-проект має назву«СТОРОЖА», і знімався він для перформансу Вікторії Романчук на річницю розстрілу Небесної Сотні.

"Оскільки зйомки були зимою, то на них замерзали всі: і люди, і техніка. Але ми справились, хоча й наслідки для декого були не дуже приємні", – пише Олександр.

Нагадаємо, 21-річна лучанка обморозила ноги під час зйомок відеоролика. Дівчина 15 хвилин ходила босоніж по землі. Дівчина потрапила до медичного закладу з обмороженням стоп другого ступеня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанка розповіла, як обморозила ноги під час відеозйомок


"Я довго працював над саунд-дизайном, тому що звук тут важливо підкреслює атмосферу.Тут представлено скорочену версію. Дякую усім, хто допомагав і бува залучений. І Вікторії дякую, за довіру. До речі, хочу процитувати месидж від автора цього твору, Вікторії Романчук:«Великдень, час відновлення. Усього найдорожчого та найсокровеннішого, що живе в пам’яті. Вічна енергія життя, яка надає сили знову вставати та рухатись вперед. Це історія про джерело мудрості та безумовної любові. Історія про велику жертву зараз вічного життя та нового початку. Нової точки відліку.
СТОРОЖА візуальні символи віри. Символи прийняття та відпущення, знаки покірності волі Господа та вищого ступеня свободи власної", – йдеться в дописі Олександра.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні