Потрібні диван, ковдра, одяг, мило: історія багатодітної сім'ї з села під Луцьком

29
2
Потрібні диван, ковдра, одяг, мило: історія багатодітної сім'ї з села під Луцьком
Просять допомогти багатодітній сім'ї з села Лище Луцького району.

Про це у Фейсбуці написала Ольга Слайчук.

"Одна сім'я з нашого села потребує допомоги. Їм потрібні речі домашнього вжитку – одяг для дівчаток 2-4 років та хлопчика п'яти років. Треба колготки, трусики, футболки і взуття. Дуже потрібні меблі – диван чи ліжко, постіль, подушки, ковдри. Дитячі речі – іграшки, альбоми, олівці банальна їжа і т.д. Можливо, є в кого килим не дуже старий, і вам не шкода буде віддати. Пральний порошок, мило, шампунь, пластмасова миска чи ванночка", – йдеться в дописі.

За словами Ольги, жінка на ім'я Любов сама виховує трьох дітей і ніде не працює.

"Мати закінчила 4 класи. Не вміє читати, писати, рахувати. Не розбирається в грошах, розрізняє їх по кольору. АЛЕ!! Вона не вживає алкоголю, любить своїх дітей, дуже любить. Просто вона змалечку так виховувалася. У тому, що в неї таке життя, нема чого її звинувачувати. Таким людям просто потрібна допомога", – пояснює вона.

Усіх, хто може й хоче допомогти сім'ї, звертатися до Olya Slaychuk у Фейсбуці.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мати ,яка собі не може дати раду. Може краще вилучити дітей для їх безпеки та здоровя. Чому соціяльні служби не цікавились ,коли родилась перша дитина ?
Відповісти
Може краше і вылучити. Але для дітей завжди буде краще з мамою. Якщо можете допомогти , то допомогайте. Ні, то краще не пишіть. Життя у всіх свое, а також не треба судити.
Відповісти
Маски шоу! Як ні писати ні читати не вміє, то може не варто дітей плодити? Може не дивани, килими просити, а презервативи і дітей не плодити?
Відповісти
як передати речі трохи маю
Відповісти
з ким звязатися .щоб передати трохи речей
Відповісти
Можливо хтось підкаже номер телефону Ольги Слайчук, щоб зв'язатися із нею. Дякую.
Відповісти
МОЖУ ДОПОМОГТИ З КИЛИМОМ
Відповісти
всім допоможуть субсидії, побільше дітей і злиднів
Відповісти
Хочемо допомогти! До кого звертатися?
Відповісти
Соціальні і решта дотичних служб області ! Агов !!! А, що це за "джунглі" у вас під боком ?!!
Відповісти
Хочу допомогти..ским можу зв'язатись..одягом, іграшками, одіялами та подушками можу забезпечити
Відповісти
мене дивує історія цієї сім*ї і те що голова Луцької районної ради сам з Лища--що він не знав цієї проблеми чи то така в нас срана влада? Ганьба В. Приходьку!
Відповісти
Це певно цигани,бо дивно що в наш час иожна закінчити 4 класи
Відповісти
напишіть контакти сімї
Відповісти
Це жах дайте контакти цих людей
Відповісти
Всі звинувачують матір. Але ж вона сама по собі не могла завагітніти. Мене завжди цікавило питання про "кабелів" (язик не повертається сказати чоловік), бачите, що вона не путьова, чого лізти. Я думаю, що і жонаті чоловіки там побували. Ото взяти і роздати дітей тим горе "татусям". Нехай няньчаться. А медицині треба шось думати, щоб не плодились діти від таких мам. Або після перших родів перев"язувати труби. Треба вже думати не про гуманність, а про націю, яка буде плодитись.
Відповісти
Давайте не будемо тут умнічати, а просто допоможемо....життя таке не передбачуване, що краще всім помолитися і промовчати!У нас просять допомоги, а не виховної.Діти вже є і всі коментарі з порадами та обуреннями зайві.Я можу дати диван,подушки і одіяло....а ще напишіть, як і з ким зв,язатися!?
Відповісти
Де соцслужби?? Де гроші які отримує на дітей? Чому мама не працює хоча б на городі щось виростити ?? Якого х..я я маю допомагати ,якщо мама нічого сама не добивається?? Не вміти гроші рахувати і читати це взагалі жесть!!! Що така мама може дати тим дітям?? Які шоці ,що ніхто не реагує
Відповісти
Так не допомагайте)) пройдіть мимо))
Відповісти
Не допомогайте і залиште при собі свої думки.
Відповісти
Недавай комусь оцінки що ціна їх дві копійки може по чиїймь розцінці ти неварт і копійки.другими словами не суди людину своєю точкою зору бо вона відображення тебе,-і точкою зору інших -бо ти відображення інших,проживи життя цієї людини,-зрозумій його,і відчуй -і тоді насмілься її судити -чи тут когось цікавитьваша думка про людину чи її життя????чи що для вас правильно чи що ні???????тут питання про допомогу,-можеш допомагай не можеш -.і........-.не заважай,і не змінюй ставлення інших навязуючи своє.
Відповісти
Господь кожному суддя.) ніхто невправі судити Жінка не алкоголічка вона не вбила своїх діточок нездала нікуди виж бачили як убивають дітей батьки викидують на мороз і т.д пише у Біблії так просять дай) хто нехоче ніхто нікого незаставляє БУДЬ ЛАСКА ДАЙТЕ АДРЕСУ НОВОЇ ПОШТИ) або якусь інформацію що зможемо з чоловіком поможемо)
Відповісти
З ким зв'язатися? Щоб передати речі.
Відповісти
Хочу допомогти, скіньте координати
Відповісти
Дайте адресу цієї родини!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Як передати речі ?
Відповісти
Я не проти домогти але ж... допожемо раз, другий, третій, а що далі???
Мама не вміє, читати, рахувати, але можна працювати фізично!
Відповісти
Могу помочь! Как это можно сделать?
Відповісти
Напишіть контактний телефон
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні