За скоєну автопригоду волинянин сплатить третину мільйона гривень

0
3
За скоєну автопригоду волинянин сплатить третину мільйона гривень
22 квітня Ковельський районний ухвалив рішення у справі про дорожньо-транспортну пригоду.

Про це стало відомо з вироку Ковельського районного суду.

Автопригода трапилася у липні минулого року на трасі біля села Любитів Ковельського району. Водій "Ауді", будучи напідпитку, виїхав на зустрічну смугу руху, де лоб у лоб зіткнувся з "Фольксвагеном".

Унаслідок зіткнення водійка "Фольксвагена" отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. Відтак, у суді вимагала від винуватця аварії матеріальної та моральної компенсації.

Суд визнав винним водія "Ауді" та призначив покарання у вигляді обмеження волі на 2 роки з позбавленням права керування транспортними засобами.

Але окрім обмеження волі винуватець повністю компенсує завдану шкоду. А це 45 168 гривень матеріальної та 200 000 гривень моральної шкоди. Іншому потерпілому доведеться сплатити 83 200 гривень. Також водій-порушник понесе судові витрати розміром майже 5 тисяч гривень. Таким чином чоловік разом сплатить понад 300 тисяч гривень за скоєну автопригоду.

Нагадаємо, у Луцьку автомобіль протаранив огорожу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні