--> Засудили злодія, який вкрав валізу на вокзалі в Луцьку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Засудили злодія, який вкрав валізу на вокзалі в Луцьку

0
-9
Засудили злодія, який вкрав валізу на вокзалі в Луцьку
На станції «Луцьк» в однієї з пасажирок потягу «Москва – Ковель» чоловік викрав валізу з речами. За це його посадили на рік у тюрму.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області, повідомляє ІА «Волинські новини».

Як вдалося встановити під час судового засідання, раніше неодноразово засуджений обвинувачений у січні 2015 року, перебуваючи біля вагону №19 потягу сполученням «Москва– Ковель» на залізничному вокзалі Луцька, викрав валізу в однієї з пасажирок.

У валізі, як стверджувала пасажирка, було чимало ліків, 2 тисячі доларів США, документи, одяг, косметика та пристрої для мобільного та догляду за волоссям. Загальна сума матеріальної шкоди сягнула майже 60 тисяч гривень.

Проте обвинувачений визнав свою вину частково, розповівши, що допомагав постраждалій винести валізу з вагона, однак викрав її. Згодом неподалік вокзалу обшукав чемодан, з якого викинув ліки, одяг, засоби гігієни, косметику, документи. Натомість всі інші речі продав на ринку, а отримані кошти витратив на власні потреби. Винуватість визнає частково, оскільки двох тисяч доларів США у валізі не бачив, а тому їх не викрадав.

Постраждала розповіла, що протягом ночі у вагоні обвинувачений вживав спиртне та чіплявся до пасажирів. За її словами, вийшовши з потяга на перон вокзалу, вона помітила відсутність однієї валізи, яку так і не знайшли. Матеріальних претензій до обвинуваченого жінка не мала, щодо міри покарання поклалася на розсуд суду.

Незважаючи на часткове визнання вини обвинуваченим, вона була доведена в повному обсязі.

Таким чином, суд призначив злодію покарання – 1 рік позбавлення волі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні