«Верховна Рада в тому складі, який є, не повинна працювати», – волинський політик*

2
10
«Верховна Рада в тому складі, який є, не повинна працювати», – волинський політик*
Нинішня ситуація в парламенті України дуже нагадує характер роботи поки що чинного Президента держави: коли залишаються лічені дні до завершення терміну повноважень, всі згадують свої обіцянки за 5 років.

Таке твердження під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» висловив очільник Волинського осередку «УКРОПу», депутат Волинської обласної ради В’ячеслав Рубльов, інформує прес-служба Волинського «УКРОПу».

«Зараз всі хочуть показати, хто і що робить. Проте у Верховній Раді, замість законів про поліпшення інвестиційного клімату в країні, приймають закони на догоду Ахметова і Порошенка. Коли ми говоримо про мову, яка всім важлива, і парламент ухвалює відповідне рішення, то поки всі аплодують, у Верховній Раді протягують законопроекти, які важливі олігархам для збереження їхнього потенціалу», – каже В’ячеслав Рубльов.

Депутат Волиньради пояснює: 25 квітня Верховна Рада ухвалила не тільки важливий закон про мову, але й заборонила українцям встановлювати домашні сонячні батареї на землі, що не дозволить споживачам сплачувати за електроенергію від сонячних генераторів, розміщених на землі за «зеленим тарифом».

Також В’ячеслав Рубльов розкритикував законопроект щодо обмеження повноважень Президента України, який подала народна депутатка з партії «Самопоміч». За словами «укропівця», якщо цей документ Рада проголосує, то Президент не зможе пропонувати кандидатури міністра оборони та міністра закордонних справ, а лише вибиратиме із тих, які запропонує йому коаліція Верховної Ради.

«Тому вважаю, що Верховна Рада в тому складі, який є, не повинна працювати. На жаль, на хвилі Революції гідності в парламент і до влади здебільшого прийшли негідники, які цим користуються», – констатує політик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Укропу теж не місце у міській раді!
Відповісти
Правильно!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні