Волинянин «по приколу» викликав «швидку» серед ночі

0
9
Волинянин «по приколу» викликав «швидку» серед ночі
Волинянин серед ночі викликав швидку задля розваги.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, у п'ятницю, 26 квітня, о 00:45 в центральну оперативну диспетчерську поступило звернення в с. Веселе, Луцького р-ну. Викликаючий повідомив про серйозні проблеми з серцем у сестри. Виклик був записаний, на нього терміново виїхала бригада екстреної медичної допомоги. Одночасно з бригадою ЕМД на місце виклику прибули служби «101» та «104».

Як з'ясувалось, ніхто допомоги не потребував, це лише «пустощі».
На місце викликали працівників поліції. На правопорушника склали адміністративний протокол за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

«На жаль, таких жартівників штрафом не налякаєш, а виправних робіт в даній статті – не застосовують. Поспішаючи на вигадане чиєюсь хворобливою уявою «ДТП», «замінування», «пожежу», чи ще якусь надзвичайну подію, працівники Екстрених Служб не в змозі надати оперативну допомогу тим, хто потребує її негайно. Адже під час слідування «рятувальників» у хибному напрямку, паралельно може надійти інформація про дійсно реальну біду. У такому разі це призводить до втрати дорогоцінних хвилин, які вкрай необхідні постраждалим», - пишуть медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні