«Волинь» здолала фіналіста Кубка України

0
16
«Волинь» здолала фіналіста Кубка України
У 25-му турі чемпіонату України з футболу у першій лізі футбольний клуб «Волинь» приймав удома команду «Інгулець» із селища Петрове Кіровоградської області. Гра закінчилася перемогою волинян – 2:1.

Матч відбувся в четвер, 25 квітня, у Луцьку на стадіоні «Авангард», інформує власкор інтернет-видання «Волинь24».

Нагадаємо, «Інгулець» став першим в історії українського футболу клубом, який вийшов у фінал Кубка України з першої ліги. Команда з Петрового 17 квітня вдома у півфінальному матчі Кубка України сенсаційно здолала футболістів луганської «Зорі» (2:1). У фіналі Кубка 15 травня «Інгулець» на «Славутич-Арені» у Запоріжжі зустрінеться з донецьким «Шахтарем».

Гру в Луцьку обидві команди розпочали обережно. «Інгулець» застосував високий пресинг. Але раз по раз «червоно-білі» робили вилазки в атаку й дедалі більше дошкуляли гостям. Проте їхні старання увінчалися успіхом аж під завісу першого тайму. На 44-й хвилині Денис Кожанов увійшов до штрафного, віддав на Младена Бартуловича, той скинув назад на Сергія Сімініна. Наш капітан сильним і точним ударом поцілив у «дев'ятку» воріт «Інгульця» – 1:0.

Другий тайм почався з атак волинян. Наші земляки прагнули зробити комфортний для себе відрив у рахунку, проте нічого не досягли.

А «Інгулець» свого шансу відігратися не упустив. На 62-й хвилині рахунок зрівняв Ніка Січінава. Мішуренко увійшов у штрафний майданчик «Волині» з правого флангу, обігрався в стінку із Запорожцем, віддав пас на Січінаву, який рухався паралельним курсом ліворуч. Грузинський нападник гостей в один дотик пробив мимо воротаря точнісінько в кут воріт Богдана Когута.

На 71-й хвилині «Інгулець» залишився в меншості. За грубу гру проти Дениса Кожанова другу жовту картку отримав Максим Ковальов і залишив поле.

«Волинь» пішла уперед. Хоча «Інгулець» час від часу робив вилазки в контратаки.

На 83-й хвилині «хрестоносцям» таки вдалося скористатися чисельною перевагою. Денис Кожанов подав кутовий з лівого флангу атаки. М’яч полетів на дальню стійку, де захисник волинян Валерій Болденков зробив скидку головою в центр на Горопевшека, і Міха також головою переправив його у ворота – 2:1.

Перемога «Волині» дозволила їй із 40 очками піднятися з шостої на п’яту сходинку турнірної таблиці. Проте «Авангард» (Краматорськ), якого обійшли волиняни, має ще матч у запасі: завтра він прийматиме вдома «Оболонь-Бровар».

Згідно з таблицею на сайті Професіональної футбольної ліги, «Волинь» наразі недосяжна для «Авангарда», в якого поки що 35 очок, в «Оболоні» – 42, і вона – друга.

Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення


Проте інша турнірна таблиця – на сайті «Терикон». У ній командам, які мали би зіграти із «Зіркою», яка знята із змагань, вже додано по три гарантовані очки. Тож таблиця набуває такого вигляду:
Клікніть для збільшення
Клікніть для збільшення


Сподіваємось, вболівальникам буде цікаво порівняти обидві таблиці, щоб визначити шанси «Волині» на потрапляння в зону стикових матчів.

«Червоно-білі» 1 травня зустрінуться в Івано-Франківську з місцевим «Прикарпаттям», 6 травня приймуть вдома «Колос» (Ковалівка).

11 травня «Волинь» зіграє у Миколаєві з однойменним клубом, 19 травня в Луцьку – з «Рухом».

А завершать чемпіонат волиняни у Горішніх Плавнях на Полтавщині – орієнтовно 25 травня вони зіграють проти команди «Гірник-Спорт».






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні