Лучан запрошують на фестиваль сім’ї

0
2
Лучан запрошують на фестиваль сім’ї
Лучан та гостей міста запрошують на головну сімейну подію року – LutskFamilyFest.

Дев’ятий рік поспіль у Луцьку організовують родинне свято. Цьогоріч фестиваль відбудеться 12 травня в Центральному парку імені Лесі Українки.

На дбайливих мам, мужніх татусів, шалених підлітків, веселих дітлахів та їхніх життєрадісних дідусів і бабусь чекають захоплюючі сімейні розваги, силові змагання, сімейні челенджі, країна здоров’я, турнір з бейблейду, виставки, конкурси, виступи дитячих колективів та багато інших розваг.

Організатори обіцяють справжні сімейні емоції, а найактивнішим учасникам Фестивалю та переможцям конкурсів гарантують подарунки від спонсорів LutskFamilyFest.

Організатор заходу – Волинський сімейний рух за підтримки: Департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради, Волинської ради церков, Центру сімейного життя, Міжнародного центру батьківства.

Захід відбудеться 12 травня в Центральному парку імені Лесі Українки з 13:00 до 19:00 години.

Вхід вільний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні