ТОП найбагатших поліцейських Волині: що декларують керівники районних відділів поліції

4
2
ТОП найбагатших поліцейських Волині: що декларують керівники районних відділів поліції
Служба у поліції емоційно вимотує, адже щодня доводиться стикатися з негативом – злочинами й іншими правопорушеннями. Тому аби поліція була ефективною – і оплата праці поліцейського має бути ефективною також. А ще, кажуть, високі зарплати – запобіжник корупції.

Отож, як живуть і що декларують начальники відділів поліції у Волинській області – читайте у наступному «хіт-параді» поліцейських декларацій.


ЮРІЙ СТОЛЯРЧУК – «ЗЕМЛЕВЛАСНИК»

Начальник Ківерцівського відділу поліції Юрій Столярчук має найбільше земель, цілих 34 109 квадратних метрів.

На другому місці за масштабами землеволодінь – Олег Бончак, начальник Любомльського відділу поліції. У нього 2 500 метрів квадратних земель.

Трохи менше у головного поліцейського Ратнівщини – Володимир Канонік має 2 297 метрів квадратних.




ІВАН ТУСЬ – «КВАРТИРНИЙ МАГНАТ»

Найбільшим за площею будинком може хизуватися начальник Ковельського відділу поліції Іван Тусь. Площа його житла становить 227 квадратних метрів, не рахуючи квартири дружини на 50 метрів.

На другому місці у цьому критерії Юрій Столярчук, начальник Ківерцівського відділу, сумарна площа житла якого становить 137,2 квадратного метра.

А очільник луцької поліції Олег Кічук має лише 6,24% відсотки від 142,2 квадратного метра домоволодінь.




«БУДІВЕЛЬНИКИ»

Лиш двоє начальників активно будують своє нове житло. У того ж Юрія Столярчука новобудова має 262,9 метра квадратного. А начальник Ратнівського ВП Володимир Канонік зводить будинок площею 131,9 квадратного метра.

ВАЛЕНТИН ЧИХ – «АВТОЛЮБИТЕЛЬ»

Майже у кожного начальника поліції є своє авто, або ж задекларована автівка дружини чи іншого члена родини. Окрім Юрія Столярчука, який, ймовірно, обрав пріоритетом будівництво житла, відмовившись від транспортного засобу.

Але у «хіт-параді» поліцейських декларацій у номінації «автолюбитель» беззаперечно перемагає начальник Камінь-Каширського відділу поліції Валентин Чих. Він задекларував власний причіп КНОТТ 21 2013 року випуску, а також автомобіль «Рено» 2014 року випуску – у спільній сумісній власності.

Так би мовити, «призові» місця у цій номінації визначити непросто, адже практично в усіх поліцейських автівки досить престижні: «Шкода Октавіа», «Фольксваген Туран», «Шевроле Лачеті» тощо. І всі не старіші 2006 року випуску. Хіба що головний поліцейський обласного центру Олег Кічук їздить на машині більш давній – його «Мерседесу» вже аж 20 років.




ОЛЕГ КІЧУК – «НАЙЦІННІШИЙ СПІВРОБІТНИК»

Зате Олег Кічук лідирує в іншій номінації. У нього найбільша заробітна плата серед всіх начальників поліції в області – 202 523 гривень.

Трохи менше отримав Анатолій Близнюк, начальник Маневицької поліції – 183 175 гривень.

Ненабагато відстав від нього начальник Ковельского відділу Іван Тусь, задекларувавши 180 572 гривень зарплати.




ВОЛОДИМИР КАНОНІК – «ФІНАНСОВИЙ ГЕНІЙ»

Найбільш чудово, з точки зору фінансів, йдуть справи у начальника Ратнівського відділу поліції Володимира Каноніка. Він задекларував 340 000 гривень заощаджень.

Трохи менше має Іван Тусь – 300 тисяч.

Є збереження і в головного поліцейського Луцька Олега Кічука. Він задекларував майже 3 400 доларів США та 12 000 гривень.




ОЛЕГ БОНЧАК – «ЖИТТЯ У КРЕДИТ»

Водночас у Володимира Каноніка найбільше боргів. З декларації вбачається, що він винен 65,5 тисячі гривень.

Є кредити і в керівника Любомльської поліції Олега Бончака – він винен банкам майже 19 тисяч гривень.

Трохи менше кредиту в головного Ковельського поліцейського Івана Туся – 17 тисяч гривень.




«ДРУЖИНА НА МІЛЬЙОН»

І в цій номінації також лідирує Володимир Канонік. Його дружина задекларувала найбільше збережень серед усіх дружин начальників поліції – 215 тисяч гривень.

Досить заможні дружини і в інших його колег. Наприклад, жінка Валентина Чиха має 1200 метрів квадратних земельного наділу, будинок на 148 метрів квадратних та заробила 185 000 гривень за рік.

А от жінка Юрія Столярчука лише у подарунок отримала 70 000 гривень. А заробила тільки 16 000 гривень за рік.

«СКРОМНИКИ»

Беззаперечним лідером у «хіт-параді» скромних декларацій є начальник Маневицького відділу Анатолій Близнюк. Він не має землі, живе у будинку батька, їздить на чужому авто і не має збережень.

Не має особливих статків і Михайло Бобик – начальник Володимир-Волинської поліції. Житло та машина належать дружині.

Досить скромна декларація і в головного поліцейського Горохівщини Сергія Поторася. Єдине, що у 2018 році він отримав право користування автомобілем «Шкода Фабіа» 2012 року випуску.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Скромні і не дуже: які декларації у керівництва Волинської поліції


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Фуууууу, просто огидна стаття, рівень журналістики дорівнює НУЛЮ!!!! Замість того, щоб шаритись в деклараціях, писалиб про більш глобальні та маштабні проблеми!!! Вам за це ще хтось платить? Ганьба таким журналістам, ніякого професіоналізму, ваша жаба остаточно оселилась у вашому горлі і крім, як рахувати чужі гроші недає розвиватись у своїй професійній діяльності!!! Це просто ДНО, чому нема доповнення-коментаря до кожної зкатаної вами декларації??? Ви не журналіст, а просто журналюжка, стаття пуста і зовсім нецікава!!! Чому нема статті про те, як ці люди сімей не бачать, сутками на роботі, тільки те і вмієте, що брудом поливати, на більше ви неспроможні... Мати диплом журналіста не означає бути професіоналом, такі статті це доводять... Шкода, що у нас нема якісної та цікавої подачі інформації(((
Відповісти
Цікаво,на продаж землі мораторій,а вони стали власниками таких великих обсягів землі.Корупцією смердить'І як вони пройшли "люстрацію"?
Відповісти
Для недорозвинених пояснюю, що одна сотка це 100 м.кв., відповідно 1000 м.кв. це всього лиш 10 соток...великий обсяг землі...
Відповісти
То скажи будь ласка, в якій школі вчився ти, що в Начальника Луцької поліції аж 0,11 метрів квадратних земельна ділянка. Тобто 11 см/кв.Тобто 3*3,5см! Цікаво, що він там робить?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні