Де у Луцьку побудують новий дитячий садочок

1
6
Де у Луцьку побудують новий дитячий садочок
На вулиці Дубнівській у Луцьку з’явиться новий дитячий садочок.

Про це стало відомо у середу, 24 квітня, на пленарному засіданні 56-ї сесії Луцької міської ради.

Зокрема, у проекті рішення «Про поділ земельної ділянки комунальної власності на вул. Дубнівській, 32» йдеться про поділ та об’єднання земельних ділянок комунальної власності, площею 6, 3931 га, для будівництва та обслуговування будівлі навчального закладу.

Як зазначив під час сесії депутат Олександр Кравченко, садочок буде на території школи-інтернату, що розташований на вулиці Дубнівській у Луцьку.

«Ми мусимо підтримати проект рішення про поділ земельної ділянки, щоб була сформована окрема земельна ділянка, аби будувати садок», – сказав депутат.

Нагадаємо, що раніше директор департаменту економічної політики Олександр Озінович розповідав, що відповідно до програми соціального і економічного розвитку міста на 2018-2019 роки, один дитсадок у Привокзальному районі міста «побудують з нуля» у новому житловому кварталі. А ще один дитячий садочок облаштують у будівлі школи-інтернату, що на вулиці Дубнівській.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер!!!! В Луцьку дуже не вистачає садків!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні