Історія «Пасхальний подарунок», або Як на Волині рятували цуценят. ФОТО. ВІДЕО

0
-2
Історія «Пасхальний подарунок», або Як на Волині рятували цуценят. ФОТО. ВІДЕО
Волинянин врятували цуценят, яких залишили помирати серед поля у зав'язаному мішку.

Зворушливу історію порятунку песиків, яких забрали у мами і викинули напризволяще, у спільноті "Володимир-Волинський SOS Допомога Тваринам!" опублікувала Masha Sinitska.

Допис подаємо без змін:

"Історія "Пасхальний подарунок" або "Як таких чортів земля носить?"
Історія типова. В принципі, нікого цим і не здивуєш, але хочеться розповісти її усім.

Отож, розпочинаю.

Дзвінок. Схвильований чоловічий голос повідомляє про "приємну" знахідку - серед поля лежить мішок. Чоловік зупинив автомобіль, пішов дивитися вміст цього мішка. А там - трататата - сюрприз! Справжній живий сюрприз! Шість малесеньких, ще сліпеньких, малючків!!! Їхній плач вже ледве доносився із зав'язаного мішка.

Звичайно, небайдужий чоловік не зміг залишити їх один на один із смертю (за що ми йому дуже вдячні!), що вже підкрадалася до них. І перемістивши їх у коробку, взяв в салон автомобіля і повіз до себе додому!

А далі, ми з дівчатками йдемо на оглядини малюків. І бачимо, що це повний п**дець (пробачте за нецензурщину). Малі, сліпі, голодні, цмокають один одного, а потім засинають, ледве дихаючи!!! Дивитись на таке без сліз просто неможливо...

Отож, вирішуємо вигодовувати самостійно, бо розуміємо, що годуючу маму для них знайти нереально. Але в той же час, до нас надходить повідомлення з інформацією про тих "тварюк", які це зробили. Дізнавшись, що маму цуценят залишили десь в сусідньому селі, дівчатка вирішують негайно їхати і шукати маму. Бо ж і вона шукає своїх малюків.

На даний момент, собачку-маму привезли до малюків, і вони знаходяться на перетримці у цього хорошого чоловіка! Ще раз скажу спасибі йому!!!!

Сподіваємось на happy end! До речі, є 4 хлопчики та 2 дівчинки".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні