--> На Волині «накрили» підпільний алкоцех | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині «накрили» підпільний алкоцех

0
9
На Волині «накрили» підпільний алкоцех
На Волині викрили жителя Рожищенського району, який організував роботу підпільного цеху з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це інформують в ГУ ДФС у Волинській області.

Встановлено місцевого «бізнесмена», який організував виробництво та збут фальсифікованого горілки та традиційних алкогольних напоїв («Калганівка», «Калинівка», «Медовуха», «Зубрівка»). Підпільний цех останній обладнав в одному з приміщень власного обійстя, при цьому виробництво фальсифікату здійснювалося в жахливих санітарних умовах.

Виготовлена таким чином алкогольна продукція під виглядом відомих українських торгових марок розливалася у підготовлену скляну тару. За попередньою інформацією з’ясовано, що ймовірно фальсифікат реалізовувався в «дрібних» торгових точках області.

Відтак, внаслідок проведення оглядів правоохоронцями виявлено та вилучено понад 600 літрів готової алкогольної продукції, 1 595 літрів рідини з характерним запахом спирту, а також обладнання для незаконної діяльності, зокрема: порожні скляні пляшки, корки, пластикові каністри, шланги, лійки, фільтри, насоси тощо.
Орієнтовна вартість вилученого становить більше півмільйона гривень.

Наразі проводяться слідчі (розшукові) дії, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин кримінального провадження, вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні