--> Грандіозні концерти Львова: що, де, коли* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Грандіозні концерти Львова: що, де, коли*

0
3
Грандіозні концерти Львова: що, де, коли*
Львів не марно вважають культурною столицею України. Окрім відомих визначних пам’яток, яскравих народних традицій, глибокої духовності, це місто чарує своє архітектурою та неординарністю. Мабуть, саме тому, українські зірки та артисти світового рівня не минають Львів і постійно заглядають сюди з концертами.

Мелодійний фолк від Христини Соловій

24 травня в Золочівському народному домі відбудеться зустріч з Христиною Соловій. Талановита ніжна співачка підготувала для слухачів новий альбом і готова дивувати своїм голосом та абсолютно новим шоу. Співачка вже відвідала 13 міст України на підтримку свого альбому «Жива вода». Продюсувати цю платівку взявся Святослав Вакарчук.

Композиції Христини передають мрійливість та чари міста Лева, романтичний настрій ліричні почуття. На її концертах завжди звучать колоритні пісні в стилі фолк. Сучасне аранжування народних пісень по-новому сприймається публікою, особливе враження справляють лемківські пісні.

Творчість співачки змушує забути за щоденні проблеми та поринути в українську етнічну музику, відкрити серце мелодійності та незрівнянному вокалу. Концертний тур Христини Соловій підтримує торгівельна марка Raffaello.

Замовити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/hristina-solovij-54453.html.

TARABAROVA#FOLLOWERS ONLY TOUR

3 жовтня Світлана Тарабарова зустрінеться зі своїми підписниками в Львові в клубі «Малевич». Популярність співачки соцмережах визначила і формат концертів цього туру. Світлана Тарабарова запрошує на концерт лише підписників її сторінок. Саме там вони зможуть отримати промо-код, щоб придбати квиток на бажані місця за єдиною ціною. Варто звернути увагу, що ціна варіюється в залежності від сезону.

Що будуть співати? Вирішувати теж фоловерам артистки. Для цього співачка запрошує проголосувати за улюблені треки. Саме таким чином буде сформовано плейлист. На гостей вечора чекають яскраві фотозони, де можна буде зробити круті селфі. Також буде представлену круту продукцію від головної зірки дня. Всі присутні зможуть отримати лайк від рудоволосої красуні та відео з виступу.

Замовити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/tarabarova-followers-only-tour-lviv-54176.html

Олег Винник у Львові

Найзатребуваніший і найпопулярніший співак України відправляється в тур країною і вже 24 серпня виступить на «Арена Львів». Олег Винник приїде до Львова з новою концертною програмою з романтичною назвою «Роксолана».

В плейлист ввійшли тільки найхітовіші композиції, а також нові пісні виконавця. Основна пісня, яка подарувала свою назву туру Олега Винника, була написана ще в 2005 році. Але музикант вирішив представити зовсім іншу її інтерпретацію – початковий варіант.
Концерт стане справжнім феєричним святом музики, світла, та спецефектів, які просто будуть зачаровувати та дарувати позитивні емоції та піднесений настрій.

Замовити квитки: https://lviv.kontramarka.ua/uk/oleg-vinnik-tur--roksolana-51727.html
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні