--> «Волочив під колесом метрів сім»: вантажівка на смерть переїхала хлопчика. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Волочив під колесом метрів сім»: вантажівка на смерть переїхала хлопчика. ВІДЕО

1
-1
«Волочив під колесом метрів сім»: вантажівка на смерть переїхала хлопчика. ВІДЕО
На Львівщині внаслідок наїзду вантажного автомобіля загинула дитина.

Як повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, дорожньо-транспортна пригода сталася у населеному пункті на трасі Київ – Чоп у суботу, 20 квітня, пише "УНІАН".

"На даний час на місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюється вік і особа дитини, а також обставини ДТП", - повідомила Добровольська.

За даними поліції, загинув хлопчик якому, на вигляд, орієнтовно 7 років.

Як повідомив на сторінці у "Фейсбуці" ГО "Варта-1", яка співпрацює з правоохоронцями, депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, смертельна автопригода сталася у селищі Запитів об 11.29.

"Вантажівка Renault здійснила наїзд на хлопчика віком близько 9 років. Зі слів свідків, хлопчик йшов на науку до церкви і переходив по пішохідному переході. Одна машина зупинилася, фура не встигла. Проволочив дитину під колесом ще десь сім метрів. Водія фури від самосуду забрали на експертизу", - повідомив Зінкевич.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На «науку» треба ходити до школи, а попам взагалі нема чого підходити до дітей
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні