Як волиняни прибирали у День довкілля

0
-1
Як волиняни прибирали у День довкілля
Вже позаду зимові холоди, а весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну – отже настав час прибрати землю, аби весняна зелень привітно усміхнулася всім.

Цьогоріч Рожищенська міська рада не тільки оголосила загальноміську толоку в рамках місячника благоустрою, але й приєдналася до акції «Зробимо Волинь чистою 2019», - йдеться на сайті Рожищенської міської ради.

Долучилися до колективного очищення міських територій працівники Рожищенської міської ради, Рожищенського РАЦСу, райради, учні та вчителі всіх загальноосвітні закладів міста та працівники державних установ.

Розділившись по територіях робота кипіла усюди. Колектив міської ради на чолі з міським головою В'ячеславом Поліщуком упорядковували площу Незалежності, парк біля Обеліска Слави, облагородили квітники поблизу міськради. Не оминули увагою й забруднений після зими ставок: повитягали бруд, позагрібали, зібрали пляшки. А іншу сторону парку прибирали школярі ЗОШ №1 та №2. Особлива подяка дітям! Приємно, що молоді люди дбають про красу свого міста та вже кілька років поспіль приєднуються до загальноміської толоки.

Хочеться вірити, що парк з кожним роком ставатиме все красивішим, а люди, які полюбляють там відпочивати - культурнішими. Бо, яким би ти не був оптимістом, а поглянеш на «розмальовані» лавочки і руки опускаються.

Об’єднані зусилля, націлені на благоустрій, естетичне оформлення та озеленення території, безумовно, принесуть свої результати. Головне не бути байдужими та дбати про красу і чистоту рідного краю. Адже ніхто за нас не наведе порядок на нашій землі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні