Волинський політик вважає, що вірити словам чинного Президента не варто*

0
13
Волинський політик вважає, що вірити словам чинного Президента не варто*
Депутат Волинської обласної ради, очільник обласного осередку партії «УКРОП» В’ячеслав Рубльов переконаний, що вірити словам чинного Президента не варто.

Про це він заявив під час прямого ефіру на ТРК «Аверс» у програмі «На часі», інформує прес-служба Волинського «УКРОПу».

Політик пригадав, що ще у 2014 році, обираючись на пост Президента, Петро Порошенко заявив, що «зміни або відбуваються швидко в країні, або не відбуваються ніколи».

«І ця фраза – характеристика усіх п’яти років, які пробув при владі чинний Президент. Зміни не відбулися, і він хоче впросити народ України проголосувати за нього ще раз, бо результати першого туру його налякали. Бо люди показали, що вони пам’ятають про те, що в країні триває війна, що на війні заробляють, що нас обкрадають через комунальні платіжки, що сьогодні зруйнована медицина і освіта. І Президент думає, що якщо він вибачиться перед кожним українцем, то всі його просять», – каже В’ячеслав Рубльов.

Зазначає: нова практика команди Президента – телефонувати українцям і просити проголосувати за чинного гаранта – чергова і безуспішна спроба отримати ще 5 років довіри українців.

«Такі дзвінки – це спроба активізувати сільське населення – бабусь, дідусів, тих, кому ніколи Президент не дзвонив і про яких не пам’ятав всі 5 років. Щоб вони прийшли на вибори, проголосували за нього і вибачили ті величезні тарифи на газ і низькі пенсії», – зазначив В’ячеслав Рубльов.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні