Депутатка Луцької міськради висловила бажання працювати в бюджетній комісії

0
0
Депутатка Луцької міськради висловила бажання працювати в бюджетній комісії
Депутатка Луцької міськради Юлія Вусенко направила звернення до ради, в якому просить включити її до складу бюджетної комісії.

Про це йшлося 19 квітня під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту, – повідомляє ІА "Волинські новини".

У зверненні Юлія Вусенко зазначила, що не входить до складу жодної комісії міської ради, і запропонувала включити себе до постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

До слова, бюджетна комісія міської ради є найбільшою в раді за чисельністю депутатів. До її складу входять дев’ять осіб.

«Є комісії, де не вистачає депутатів, але, відповідно до закону, депутат сам обирає, до складу якої комісії хоче входити. Так прописаний закон, і ми не в праві обмежувати депутатів», – зазначив голова комісії законності, депутат Микола Федік.

Остаточне рішення ухвалюватимуть депутати на черговій сесії міської ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні