Розповіли, чому лучани по півгодини чекають маршрутки

1
-2
Розповіли, чому лучани по півгодини чекають маршрутки
Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, чому пасажирам доводиться по півгодини чекати маршрутки.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Коли заговорять про вартість проїзду, я згадаю ту маршрутку», – член виконкому Луцькради

Володимир Степанов розповів, що в місті двічі на рік проводять огляд транспортних засобів кожного підприємства.

«Нашим транспортним засобам 10-12 років. Коли маршрутки вже мають бути списані, вони тільки починають ремонтуватися. У нас водії часто з’їжджають з рейсів через аварійність транспортних засобів», – сказав він.

За його словами, щоденно на рейси не виїжджає 15-20 автобусів.
«Тому в нас вікна і 24 хвилини запізнення маршруту. Є в нас і кадрова нестача водіїв, звідси порушення режиму відпочинку водіїв. Не виключені ситуації, що можливі всілякі ДТП. Це все має враховуватися під час розгляду питання про підвищення вартості проїзду в місті», – додав Степанов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Автобуси треба ремонтувати в міру виявлення поломок,а не їздити добиваючи до стану списання,а тоді пробувати щось ремонтувати.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні