Луцький перевізник пояснив, чому в Луцьку водії хамлять пасажирам

2
0
Луцький перевізник пояснив, чому в Луцьку водії хамлять пасажирам
Директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін пояснив, чому дуже багато скарг від людей, які нарікають на хамство водіїв маршруток.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Коли заговорять про вартість проїзду, я згадаю ту маршрутку», – член виконкому Луцькради

Громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм поцікавився у луцького перевізника, чому в місті є нагальна потреба підвищувати вартість проїзду, якщо щодня на службу оперативного реагування надходить чимало скарг від мешканців міста, які скаржаться на хамство від водіїв маршруток.

Натомість директор ПрАТ «Луцьке АТП 10701» Сергій Дьомін пояснив, що й лучани часто хамлять водіям.

«Не сперечаюся, що дуже багато зауважень до культури водіїв. Прикро, але дуже багато пасажирів готові послати водія просто з дверей. Не варто забувати, що водій – це теж людина. Якщо йому створюють негативний настрій з 8-ї години ранку, то в нього буде настрій такий увесь день», – сказав Дьомін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нова порція хамства тільки вже за шість гривень,ставайте в чергу,вистачить на всіх.
Відповісти
Ой **** да ладно коли захожу в маршрутку плачу 7 гривень з дачного до Ківерцівської та воно щей мені хамить що вартість проїзду 10 грн (хоча в усіх інших водіїв 7 гривень) на мою вимогу показати документ в якому зазначено вартість проїзду воно мене посилає на всі чотири сторони та ще й пригрозив що ноші поламає і в п'яту точку засуне цей документ. А вони щей тут ціну піднімають на проїзд.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні