У Луцьку пропонують підвищити вартість проїзду до семи гривень

3
0
У Луцьку пропонують підвищити вартість проїзду до семи гривень
Луцьке підприємство хоче підвищення вартості проїзду до семи гривень.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Коли заговорять про вартість проїзду, я згадаю ту маршрутку», – член виконкому Луцькради

Як стало відомо під час обговорення, після оприлюднення проекту рішення про підвищення вартості проїзду два місяці тому, до Луцької міської ради надійшла лише одна пропозиція від «АТП №1». Пропонують встановити вартість проїзду – 7 гривень у вечірній час. Йдеться про перевезення після 19-ї години.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про яке підвищення вартості проїзду може бути мова, якщо перевізник самостійно відмовився обслуговувати маршрут 18 до дачного масиву "Маяк"? Луцька влада безсила, щоб вплинути на перевізника.
Відповісти
А чого так "скромно" давайте 10,чи 15гривень,нахабніти так нахабніти!
Відповісти
Треба 100
У честь небесноi coтнi, що виборола нам таке щасливе життя
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні