Розповіли, яку зарплату хочуть водії луцьких маршруток

7
-3
Розповіли, яку зарплату хочуть водії луцьких маршруток
Розповіли, яку заробітну плату отримують водії луцьких маршруток.

Про це стало відомо у четвер, 18 квітня, під час громадського обговорення регуляторного акту - проекту рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 5,00 грн до 6,00 грн.

Нагадаємо, луцькі перевізники із плакатами вийшли до приміщення Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку. Вони вимагають від міської ради підвищити вартість проїзду в обласному центрі Волині.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Коли заговорять про вартість проїзду, я згадаю ту маршрутку», – член виконкому Луцькради

Як стало відомо під час обговорення, місячна заробітна плата водія автобусного маршруту в Луцьку становить 5 тисяч 546 гривень. Як переконують перевізники, за таку зарплату водії працювати не хочуть, а відтак в місті потрібно підвищити вартість проїзду.

Водії хочуть отримувати до мінімальної заробітної плати 32 гривні 58 копійок за годину роботи. Так, планова зарплата, яку хочуть отримувати водії – 7 тисяч 767 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я хочу щоб був безготівковий розрахунок в маршрутках,щоб водії не привласнювали виручку, дотримувалися графіка,не порушували "пдр", не хамили пасажирам!Що ,скажете забагато хочу...але посадова інструкція водія,а не чиясь забаганка.
Відповісти
Щось сильно занижена зарплата
Відповісти
Їхав в маршрутці водій сам своїй знайомій казав шо 3 тис в тиждень заробляє, лівака скільки крадуть, навіщо ця брехня???
Відповісти
Треба підняти проїзд до 10грн, і тоді предявлять будь які претензії до водіїв на рахунок комфорту і стану автобусів. Самі на своїх роботах які зарплати получаєте так відповідно і працює те, хочете комфорт як у Європі? ПЛАТІТЬ.
Відповісти
От як перестанете в своїх роботодавців пиз...ти гроші, то тоді в 6 тис зп повірю. А так чітко знаю, що 20 тис з чорними є. Так що не треба тут гнати хто яку зп отримує. Ще й солярку тирите.
Відповісти
Хай не п...ть. Порахуйте кількість людей за день в маршрутці. Водій маршрутки кожного дня власнику рейсу здає біля 1000грн. Залежно від рейсу. Стільки ж залишає собі. Також кожного дня платить за виїзд з АТП, заправку та окрема каса на ремонт і штрафи. За 5 тисяч в місяць водії можуть тільки посміятись.
Відповісти
це в поганий тиждень зарплата 5 тис.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні