У Луцьку мешканці Гущанської, ледь не спалили сусідам хату

0
1
У Луцьку мешканці Гущанської, ледь не спалили сусідам хату
У Луцьку мешканці вулиці Гущанської, мало не спалили своїм сусідам хату, через спалювання сухої трави на території поблизу житлових будинків.

Про це повідомив у "Фейсбуці" Володимир Маць.

Завдяки тому, що лучанин вчасно побачив пожежу, лиха вдалось уникнути.

"Трава вже горіла декілька метрів від старого дерев'яного будинку. Посприявши господарю цієї ділянки, вогнище було ліквідоване", – розповідає чоловік, й звертається до усіх мешканці вулиці Гущанської не палити сміття на своїх подвір'ях, городах та за межами своєї території.

"Під час паління отруйним димом дихають ваші сусіди, наші діти, внуки, які хочуть бути здоровими", – зазначив голова "Вуличного комітету "Гущанський". За його словами, до нього неодноразово зверталися люди та скаржилися на те, що стоїть дим по всій вулиці і немає чим дихати.

Автор допису наголошує, що спалювання сухої трави на городах може призвести до непередбачуваних наслідків та навіть фатальних й закликає городян не робити цього.

"Будьте обачними, добрими, милосердними до людей, тварин, пташок і так далі. Бережіть та любіть свою природу і природа віддячить вам за це", – йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні